Miksi teemme olutta?

Oluen tekeminen on hauskaa yhdessä tekemistä. Ja niin myös lopputuote maistuu parhaimmalta porukassa.

Yleensä henkilöstöosaston tehtävä on huolehtia, ettei kukaan nauti alkoholia työpäivän aikana. Ja jos joku niin tekee, niin järjestää hoitoonohjaus. Toisaalta sama henkilöstöosasto järjestää henkilöstötapahtumia, kuten pikkujouluja, joissa porukka jättää aivot narikkaan, jotta päähän mahtuu paremmin prosenttipitoista täytettä.

Meillä on tähänkin asiaan pragmaattinen lähestyminen. Hauskaa pitää olla, kun sen aika on. Yhtenä esikuvanamme toimisto-oluissa toimii WeWork, joka tarjoaa porukalle kahvia, hedelmiä ja tietysti olutta.

Olutmestarinamme toimii Juha, josta tilaisuuden tullen kuoriutuu olutlähettiläs. Edesottamuksia voi seurata osoitteessa brewniverse.fi tai ilmoittautua HRzeron tilaisuuksiin. Jotta kuulet tapahtumistamme, ilmoittaudu postituslistalle.

Cheers!

Jaa
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn